Zonguldak’ta rekor kırıldı! Zonguldak’ta rekor kırıldı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenen illeri sıraladı. Bunun yanı sıra bir de 'oraj' uyarısı geldi.

Yurt genelinde bulutlu ve açık bir hava hakim ancak özellikle İstanbul için son uyarılar hava durumunda sert bir hareket işaret ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, gök gürültülü sağanak yağışın beklendiğini illeri açıkladı. Ayrıca "oraj" uyarısı da yapıldı. Afrika sıcaklarının etkisine girildiği hafta sonuna dikkat çekildi ve İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde "rekor" gösterilmesi bekleniyor.

Büyükbaş hayvanlarını eve götürürken kazada öldü! Büyükbaş hayvanlarını eve götürürken kazada öldü!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre; ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Bilecik, Kütahya, Burdur, Çankırı, Kars ve Ardahan çevreleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Çocuk avm otoparkında araç içinde mahsur kaldı! Çocuk avm otoparkında araç içinde mahsur kaldı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminleri, hava durumunda önemli bir değişiklik beklenmediği belirtilirken rüzgarın genellikle kuzey ve doğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güneylerden hafif ara yön orta kuvvette eseceği ifade edildi.

Tabiat parkının geldiği nokta pes dedirtti! Tabiat parkının geldiği nokta pes dedirtti!

KBÜ’lü iki hakem WTT Feeder Cappadocia Masa Tenisi Turnuvası'nda görev aldı KBÜ’lü iki hakem WTT Feeder Cappadocia Masa Tenisi Turnuvası'nda görev aldı

Hava tahmin durumu sosyal medyadan paylaşan Hava Forum tarafından yapılan "oraj" uyarısında ise Afrika sıcaklarının etkisine girildiği ve gelecek hafta sonu başta İstanbul olmak üzere birçok şehirde rekor düzeyde şimşek etkinlikli göksel gösteriler, yani oraj, görülebileceği belirtildi. Durumun haftası içerisinde netlik kazanacağı takip edilmekte. Haber Merkezi

Editör: Virda Şahin