Tercih danışmanlığı yapacak rehber öğretmenlere toplantı düzenlendi Tercih danışmanlığı yapacak rehber öğretmenlere toplantı düzenlendi

Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar beraberinde Memur Sen’e bağlı sendika başkanları ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti Zonguldak Milletvekillerini  ziyaret ettiler.

Serbest piyasada döviz fiyatları ne kadar? Serbest piyasada döviz fiyatları ne kadar?

Ziyarette, Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar, Enerji Bir Sen Şube Başkanı Sedat Güngör, Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, Büro Memur Sen Şube Başkanı Ramazan Seyrek, Diyanet Sen Şube Başkanı Halil İbrahim Kulaç, Bem Bir Sen Şube Başkanı Satılmış Öztürk, Ulaştırma Memur Sen Zeki Benli, Bayındır Memur Sen Doğan Yılmaz, Eğitim Bir Sen 2 nolu şube başkanı Erdoğan Başar, Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube başkan yardımcısı Sadettin Dede yer aldı.

Yoğun sis kent merkezinde etkili oldu Yoğun sis kent merkezinde etkili oldu

Motosiklet hırsızları yakalandı! Motosiklet hırsızları yakalandı!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, “Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve değerli heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Avcı’nın ziyaretinin ardından AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu ve Konya Milletvekili Eğitim Bir Sen eski genel başkanı Latif Selvi’yi de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. (Haber Merkezi)

Husumetlilerine saldırdı Husumetlilerine saldırdı

WhatsApp-Image-2023-06-14-at-18.39.58

WhatsApp-Image-2023-06-14-at-18.39.56

WhatsApp-Image-2023-06-14-at-18.39.58-(1)

Editör: Virda Şahin