Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi tarafından hayırseverler tarafından bağışlanan 15 tekerlekli sandalye törenle ihtiyaç sahibine dağıtıldı. Dernek binası önünde düzenlenen törene   Little Caesars Pizza tarafından 15 tekerlekli sandalye sakatlar derneğine bağışlandı. Bağışlanan tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahibine dağıtıldı.

Düzenlenen programda konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, "Bilindiği gibi yıllardır ilimizde ihtiyaç sahibi engellilerin tekerlekli sandalye temini için büyük mücadele veriyoruz ve bugüne kadar da çok büyük katkılarla bu ihtiyaç sahiplerini mutlu etmiş durumdayız. Bugün de yine şehrimizin  değerli esnaflarından  Little Caesars Pizza sahibi kuruluşun bizlere teklif ettiği 15 adet tekerlekli sandalye bağışı ve davetlilere pizza ikramı programını seve seve kabul ettik. Kendilerine bu konuda tüm engelli camiası adına tekrar büyük teşekkür ediyorum. Ve buradan tekrar bütün iş adamları, kamu kurumları ve hayırseverlere sesleniyorum. 15 tane tekerlekli bizim için bütün ihtiyaçları karşılamamıza yeterli değil. Şu anda da en az 50'nin üzerinde talep var. Bunlar hariç. Onun için ben tüm hayırsever vatandaşlarımızdan ve kamu kurumu kuruluşlarımızdan desteğin devam etmesini talep ediyorum" şeklinde konuştu.

Little Caesars Pizza Restoran Müdürü Ali Karapınar, Bünyesinde restoran müdürüyüm.  Zonguldak halkına hizmet etmekten bugüne kadar hep onur ve mutluluk duyduk.

 Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Başkan'ımın da söylediği gibi bir ihtiyaç olduğunu öğrendiğimiz gün hemen ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için elimizi taşın altına koyduk ve bugün buradayız. İhtiyaç sahiplerine 15 adet tekerlekli sandalye bağışlayacağız. Zonguldak halkı bizi tercih ettiği sürece biz hizmetlerimize Zonguldak halkına devam edeceğiz. Bu ne ilk ne de son olacaktır" şeklinde konuştu.

Tekerlekli sandalye dağıtım töreninin ardından davetlilere pizza ikramında bulunuldu. (Sertaç ÖZDEMİR)
WhatsApp-Image-2024-02-09-at-12.32.15-(2)

WhatsApp-Image-2024-02-09-at-12.32.13

WhatsApp-Image-2024-02-09-at-12.32.16-(1)

DR. Da Vinci sağlığın hizmetinde DR. Da Vinci sağlığın hizmetinde

Editör: Murat Barutçu