İstanbul'un Nöbetçi Eczaneleri İstanbul'un Nöbetçi Eczaneleri

Düzce sinema dünyasının da gözdesi Düzce sinema dünyasının da gözdesi

İstanbul Haber - Avcılar'da bir kuaförde yaşanan olayda, bir kadın saatlerce bakım yaptırdıktan sonra bin TL ücreti ödemeden kaçtı. Kadın, ücreti banka hesabına göndereceğini söyleyerek dükkandan ayrıldı ancak parayı göndermedi. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı.

Geçtiğimiz hafta salı günü Avcılar Üniversite Mahallesi'ndeki bir kuaförde gerçekleşen olayda, uzun bir saç bakım işlemi yaptıran kadın, işlem sonrasında ücreti ödemeden dükkandan kaçtı. Kadın, yanında nakit para ve kredi kartı olmadığını belirterek, ücreti dükkan sahibinin banka hesabına göndereceğini söyledi. Dükkan sahibi banka hesap numarasını aldı ve kadının telefon numarasını kaydetti. Ancak, kadın bu numaradan ulaşılamaz hale gelerek kayıplara karıştı.

Kadının saç bakım işlemleri ve dükkandan ayrılışı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Dükkan sahibi Bekir Gök, yaşadığı mağduriyeti anlatırken, kadının daha önce de gelip işlemlerin ücretini ödediğini belirtti. Bu seferki işlem sonrasında ücreti banka hesabına göndermesine izin verdiğini ancak parayı alamadığını ifade etti. Olayın sonucunda kaybının büyük olmadığını söyleyen Gök, yine de diğer meslektaşlarını uyararak benzer durumlarla karşılaşmamalarını tembihledi. İHA

Karadeniz’de, TCG Yavuz  o gemilere refakatçi Karadeniz’de, TCG Yavuz o gemilere refakatçi

Ormanlık alanda çıkan yangında, 2,5 dönüm alan zarar gördü! Ormanlık alanda çıkan yangında, 2,5 dönüm alan zarar gördü!

Zonguldak spor camiası Aktaş’ı uğurluyor... “İyi ki sizi tanıdık Müdürüm...” Zonguldak spor camiası Aktaş’ı uğurluyor... “İyi ki sizi tanıdık Müdürüm...”

AW000322_01

AW000322_04

AW000322_06

AW000322_02

AW000322_03

Editör: Virda Şahin