Belediye Meclis salonunda düzenlenen kurban bayramı bayramlaşma programına, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, başkan yardımcıları, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın, belediye çalışanları, vatandaşlar katıldı.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş gelenler ile tek tek bayramlaştı ve bayramlarını kutladı.

Milli Eğitim camiası yasta! Şenol Basan hayatını kaybetti Milli Eğitim camiası yasta! Şenol Basan hayatını kaybetti

Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediye Başkanı Ali Bektaş, bayramlaşma töreninde yaptığı açıklamada, yapılacak olan uluslararası festivale halkı davet etti.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş yaptığı açıklamada, “Tüm Müslümanların öncelikle Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Bayramların huzuru, bayramların, mutluluktur., Bayramlar bir olalım. İnsanlar birbirine karşı olan davranışını bugün ömür boyu devam etmesi dileğiyle nice nice bayramlar diliyorum . Bugün de işte belediyemizdeki arkadaşlardan, vatandaşlarımızla bayramlaşıyoruz. Allah tekrar nasip eylesin diyorum.

1-4 Temmuz 2023 tarihleri arasında uluslararası 6. Kültür sanat ve spor festivalini gerçekleştireceğiz.

Elimizden geldiği kadar  Kabotaj  bayramıyla birleştirdik. İnşallah güzel bir vakit geçiririz. Belediyelerde son zamanlarda konser ve festivallerle insanların eğlenmesi için programlar yapılıyor. Bu sene bu deprem dolayısıyla böyle geniş bir program yapmayı  düşünmedim.  Deprem felaketini yaşadık,ve bu sebeple şu günden dolayı çok coşkulu bir kutlama yapmıyoruz. İnşallah seneye çok daha geniş ve coşkulu olarak bu festivalleri, çok daha insanları huzur ve mutlulukla geçebileceği çok daha geniş kapsamlı yapmayı düşünüyoruz.  Biz tüm halkımızı festivale katılmaya davet ediyoruz" dedi. (Şaban YILMAZ)

WhatsApp-Image-2023-06-29-at-12.26.04

WhatsApp-Image-2023-06-29-at-12.26.04-(1)

WhatsApp-Image-2023-06-29-at-12.26.05-(1)

Editör: Murat Barutçu