Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan Aydemir Akbaş, yıllar önce rol aldığı cinsel içerikli filmlerin iç yüzünü anlattı. Setlere para karşılığı tutulan kadınların getirildiğini söyleyen Akbaş, "Ben o filmlere başladığımda kadınlar şort, bizler de kıyafet giyerdik. Bizim çektiğimiz filmlere hayat kadınlarıyla çekilen gerçek cinsel ilişki sahnelerini ekliyorlardı" dedi.

Haberler.com’da verilen habere göre  yıllar önce rol aldığı cinsel içerikli filmlerden bahseden Akbaş, soyunması için kendisine para teklif edildiğini söyledi.

"BEN CİNSEL İÇERİKLİ FİLMLERE BAŞLAYINCA KADINLAR ŞORT GİYİYORDU"

Cinsel içerikli filmlerin artış gösterdiği dönemde filmlerin yasaklanması için Kültür Bakanlığı'na çıktığını söyleyen Aydemir Akbaş, "Karşı olduğun filmlerde neden rol aldın?" sorusu üzerine şunları söyledi: "Bizim oynadığımız dönemde kadınlar şortlu, biz de kıyafetliydik. Bizim çekim yaparken yatağa girdiğimizde de görünmüyorduk. Ben o dizilere senarist olarak girdim. Bir gün oyuncu gelemeyince ben oynadım. 2 tane dram filminde oynadım kadın dahi yoktu onlar da bu filmlerle aynı gişeyi yaptı" dedi.

"DONUMU ÇIKARTMAK İÇİN PARA TEKLİF ETTİLER"

Çekimlerde soyunması için kendisine para teklif edildiğini söyleyen usta oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "Filmlerde giydiğim uzun donumu çıkarmam için bana para bile teklif etmişlerdi. Ben kabul etmedim. Ben o filmlere başladığımda komedi olarak geçiyordu çok sonra olay pornoya döndü."

"BİZİM OYNADIĞIMIZ CİNSEL İÇERİKLİ FİLMLERE GERÇEK İLİŞKİ SAHNESİ EKLENİYORDU"

"O dönemler cinsel içerikli filmler çekmek için ya gariban kadınları çağırırlardı ya da genelevden kadın buluyorlardı. Sinema bir açıdan da tehlikeli bir şeydir. Türkan Şoray'ın bir filmindeki bağırma sahnesini cinsel içerikli filmlere eklerlerdi. Bizim çektiğimiz filmlere hayat kadınlarıyla çekilen gerçek cinsel ilişki sahnelerini ekliyorlardı." (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-08-16-at-12.49.20WhatsApp-Image-2023-08-16-at-12.49.21

Devrek cinayetinden şok görüntü! İşte o an! Devrek cinayetinden şok görüntü! İşte o an!

Çaycuma’da intihar teşebbüsü! Araç sürücüleri fark etti! Çaycuma’da intihar teşebbüsü! Araç sürücüleri fark etti!

Fındık tarlasında hayatını kaybetti! Fındık tarlasında hayatını kaybetti!

İdari mahkemesinden şok karar! Selim Alan’a “Dur” dedi! İdari mahkemesinden şok karar! Selim Alan’a “Dur” dedi!

“Kadınlar el ele” projesinin 2’incisi Mayıs’ta “Kadınlar el ele” projesinin 2’incisi Mayıs’ta

Beycuma’da şüpheli ölümle, hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi! Beycuma’da şüpheli ölümle, hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi!

Editör: Murat Barutçu