Okan Buruk’a Fatih Terim’den şampiyonluk hediyesi! Okan Buruk’a Fatih Terim’den şampiyonluk hediyesi!

Günümüzde ise yapılan binalarda öncelikli olarak doğal gaz ve su tesisatları yapılıyor. Bu sayede evimizde kombiler sayesinde ısınabiliyoruz. Soğuk kış günlerinde evlerimizi sıcak tutabiliyor ve teknolojinin önemli bir özelliğinden yararlanıyoruz. İstanbul-Küçükçekmece’de bulunan Nette Servis ise klima tamiri denildiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi oluyor. Sizlerde her türlü kombi- klima bakımlarınızda bu firmayla iletişime geçebilir ve sorunlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz.

Düzenli Klima Bakımlarının Avantajları Nelerdir?

Düzenli bir şekilde kombi ve klima bakımı yaptırmanın birçok anlamda avantajı bulunur. Öncelikli olarak bu cihazlar elektronik, mekanik ve yazılımdan meydana gelir. Hatanın veya arızanın nereden kaynaklı olduğunu bulabilmeniz içinse bu işte tecrübeli olmanız şarttır. İşte kombi ve klima tamirlerinin zamanında yapılmasının, petek temizliği yaptırmanın avantajları şu şekilde sıralanabilir:

·         Isınma Verimliliğiniz Artar: Isı verimliliği üzerine günümüzde büyük tartışmalar yapılıyor. Enerji kaynaklarının israf edilmeden kullanılması ise dünyamızın geleceği açısından oldukça önemli. Düzenli kombi ve klima bakımı yaptırmanız cihazlarınızın ilk günkü gibi çalışmasına olanak tanıyacağından verimliliğiniz artabilir. Bu durumda örneğin aynı miktarda yakılan doğal gaz sonucunda eviniz daha fazla ısınabilecektir.

·         Gelebilecek Büyük Arızalardan Kaçınabilirsiniz. Kombi veya klima bakımlarının yapılmaması durumunda bu cihazlarda çok daha büyük problemlerle karşılaşabilirsiniz. O zaman ortaya çıkabilecek fatura ise düzenli kombi bakımı yaptırdığınız duruma göre çok daha fazla olabilir. O hâlde sorunun daha fazla büyümeden ortadan kaldırılması her anlamda sizler için büyük avantajları beraberinde getirecektir.

·         Daha Güvenli Bir Ortam Oluşur: Kombiler tehlikeli sayılabilecek sınıftaki cihazlardandır. Bu cihazlarda çeşitli nedenlerden dolayı arızalar meydana gelebilir. Bu arızaların tecrübeli bir firma tarafından tespit edilmesi ise şarttır. Kombi bakımlarınızı düzenli bir şekilde yaptırarak meydana gelebilecek kazaların büyük bir çoğunluğunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Kombi-Klima Servisi Seçilirken Dikkat Edilecek Hususlar

Nette Servis İstanbul-Küçükçekmece’de bulunan ofisinde her yıl binlerce müşterisine kombi ve klima hizmetlerinin yanı sıra klima montaj servisi hizmetleri de sağlıyor. Peki tüm bu hizmetleri almadan önce dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

·         Tecrübe: Klima ve kombi arızalarının giderilebilmesi için çağıracağınız servisin işinde tecrübeli olması şarttır.

·         Müşteri Memnuniyeti: Bir hizmet alacağımız zaman servis tarafından doğru bir şekilde bilgilendirilmeliyiz. Yine müşterilerin çağrılarına kulak vererek onların sorunlarını gidermek de kombi servislerinin başlıca görevlerinden birisidir.

·         Uygun Fiyatlar: Bir hizmetin kalitesinin yanı sıra uygun fiyatlı olmasına da dikkat ederiz. Uygun fiyatlar sunan kombi servislerini tercih etmek günümüzde oldukça gereklidir.

·         Hızlı Hizmet: Gece gündüz demeden yaşadığımız arızaların ortadan kaldırılabilmesi için servislere ihtiyaç duyarız. Bir kombi servisinin çağrı aldıktan hemen sonra yola çıkması ve arızaları gidermesi büyük bir avantajdır.

Editör: Muhammet