Zonguldak Kızılay kan merkezinde gönüllü kan  bağışı çağrısı. Muhabirimiz Gazeteci Sertaç Özdemir de 49 uncu kez kanını bağışladı.

Kızılay Kan Merkezi ülke genelinde azalan gönüllü kan bağışı için vatandaşlardan destek istedi. Gazipaşa Caddesi Ziraat Bankası önünde gönüllü kan bağıs kampanyası düzenledi. 18 - 65 yaş arası herkea gönüllü kan bağışında bulunabilirken sadece hasta yakınları gönüllü kan bağışında bulunuyor.

49' UNCU BAĞIŞ

 Azalan kan ihtiyaçlarına duyarsız kalmayan Şafak Gazetesi muhabiri Sertaç Özdemir 49' uncu kan bağışı yaptı.2006 yılında bu yana düzenli olarak kan bağışı yaptığını belirterek kan bağışının öneminden bahsetti."2006 günden bu yana düzenli olarak kan vermeye çalışıyorum. Kan aslında önemli bir ihtiyaç. Ben de her 3 ayda bir vermeye çalışıyorum ve bugün nasipse 49. kez kan veriyorum ve bundan sonra da sağlığım el verdiği müddetçe kan vermeye devam edeceğim. Herkesi gönüllü kan bağışına ve kök hücre bağışına davet ediyorum. Unutmayalım ki kan üretilemeyen tek ilaç ve tek  üretim yeri insan vücudu. 15 dakikamızı ayırarak gönüllü kan bağışında bulunabilir 3 kişinin hayatını kurtarabiliriz.

Sertaç Kan Bağışı

Sertaç Kan Bağışı 2

Yavuzyılmaz, Zonguldak Kömürspor’un sesini Türkiye’ye duyurdu Yavuzyılmaz, Zonguldak Kömürspor’un sesini Türkiye’ye duyurdu

Bayramda pikniği faciaya döndü; 2 yaşındaki çocuğu dere kenarında ölü buldu Bayramda pikniği faciaya döndü; 2 yaşındaki çocuğu dere kenarında ölü buldu

Muhtar adayı bayram ziyaretinde vuruldu! Muhtar adayı bayram ziyaretinde vuruldu!

Çaycuma'da kavşakta feci kaza! Çarpışan araçlar ters döndü! Çaycuma'da kavşakta feci kaza! Çarpışan araçlar ters döndü!

Gelin, kaynanasının boğazını keserek öldürdü Gelin, kaynanasının boğazını keserek öldürdü

Ecel bayram namazını kılarken hayatını kaybetti Ecel bayram namazını kılarken hayatını kaybetti

Bayram sabahı maganda kurşunu! Küçük Mertcan başından vuruldu! Bayram sabahı maganda kurşunu! Küçük Mertcan başından vuruldu!

Muhabir: Sertaç Özdemir