Süper Amatör Ligde 7’nci hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu. Zonguldak İl Hakem Kurulu, 11-12 Kasım tarihlerinde Ereğli, Çatalağzı, Gökçebey, Kilimli ve Çaycuma’da oynanacak maçlara, düdük hakemi olarak Emir Kılıçarslan, Özcan Kılıçkeser, Melih Kaya, Emre Çiçekçi, Bayram Çiv ve Soner Harmanbaşı’nı atadı.

Yenilgisiz lider Mavi Şimşekspor ile kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren Gelikspor arasında oynanacak haftanın en önemli karşılaşmasını, bölgesel lig deneyimine sahip tecrübeli il hakemi Özcan Kılıçkeser yönetecek. Cumartesi günü saat 13.00’te Çatalağzı Ümit Saka sahasında oynanacak karşılaşmada, Kılıçkeser’in yardımcılıklarını Murat Kartal ile Okan Karakök yapacak.

Yine aynı gün Ereğli Beyçayırı’nda, iki Ereğli takımı Yenimahallespor ile Akınspor arasında oynanacak 90 dakika mücadelesi de haftanın önemli maçlarından biri olacak. Futbolseverlerin büyük ilgi göstereceği karşılaşmayı, 3. Ligde görev alan C klasman yardımcı hakemi Emir Kılıçarslan yönetecek.

Pazar günü Kilimli'de, 13 puanlı Devrek Belediyespor ile 12 puanlı Kilimli Belediyespor'u karşı karşıya getirecek düelloda, görev sorumluluğu tecrübeli il hakemi Bayram Çiv'e verildi. Pazar mesaisinin dikkat çeken maçı da izlenilmesi gereken maçlar arasında yer alıyor.

 7’nci haftanın maç programı ve hakemler şöyle:

11 KASIM CUMARTESİ

Saat 13.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Ereğli Yenimahallespor-Ereğli Akınspor (Emir Kılıçarslan, İbrahim Kandemir, Emre Çiçekçi)

Saat 15.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Kdz. Ereğli Çiğdemlispor-Çaycuma Gençlerbirliği (Soner Harmanbaşı, Furkan Topalahmetoğlu, Umut Ateş)

Saat 13.00 Çatalağzı Ümit Saka sahası: Mavi Şimşekspor-Gelikspor (Özcan Kılıçkeser, Murat Kartal, Okan Karakök)

12 KASIM PAZAR

Saat 14.00 Çaycuma İlçe Stadı: Çaycumaspor-İhsaniyespor (Emre Çiçekçi, Yunus Emre Yüksel, Zafer Kudret Özcan)

Saat 14.00 Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı: Kilimli Belediyespor-Devrek Belediyespor (Bayram Çiv, İbrahim Kandemir, İsmail İnam)

Saat 14.00 Gökçebey sahası: Gökçebeyspor-Beycuma Cezaevispor (Melih Kaya, Mert Çolak, Arda Yiğit Alabaş)

SPOR SERVİSİ

s1s2

Şampiyon takım son haftaya kaldı... Ya Esenler Erokspor, ya da Vanspor Şampiyon takım son haftaya kaldı... Ya Esenler Erokspor, ya da Vanspor

Editör: Hüseyin EKİNCİ