ÖZEL HABER - Türkiye 31 Mart 2024’te belediye başkanlarını belirlemek için bir kez daha sandığa gidecek. Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen seçimlerde Kilimli’de ise sürpriz isimlerin aday olacağı düşünülüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Kilimli Belediye Başkanı seçilen Kamil Altun ile imar konusunda önemli derecede sorun yaşayan ismin yerel seçimlerde aday adaylığı yönünde girişimlerde bulunacağı ve oldukça tanınmış olan bu ismin Adalet ve Kalkınma Partisi karşısında güçlü adaylar arasında yer alabileceği konuşuluyor.

Öte yandan, henüz ismini veremediğimiz bu aday adayının, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ile çoğu kez karşı karşıya geldiği ve yapılan usulsüzlüklere karşı aday adaylığını düşündüğü öğrenildi.

Ayrıca bu ismin “Ben geldiğimde her şey çok değişecek. İlk işim balıkçı barınakları konusunda önemli adımlar atmak” dediği öğrenildi.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Tren seferleri tekrar başladı! Tren seferleri tekrar başladı!

Karşı şeride uçtu! Takla attı! Karşı şeride uçtu! Takla attı!

Zonguldak’ta denize girmek yasaklandı! Zonguldak’ta denize girmek yasaklandı!

Kamil Altun, pazaryerini ziyaret edip esnaf ve vatandaşa teşekkür etti Kamil Altun, pazaryerini ziyaret edip esnaf ve vatandaşa teşekkür etti

Zonguldak’ta büyük tehlike! Her yeri sardı! Zonguldak’ta büyük tehlike! Her yeri sardı!

Editör: Murat Barutçu