Feci kaza! Motosiklet tıra çarptı! 1 ölü, 1 ağır yaralı! Feci kaza! Motosiklet tıra çarptı! 1 ölü, 1 ağır yaralı!

Düzce Haber – Düzce ve çevre illerin çeşitli sivil toplum kuruluşları, birleşerek federasyon oluşturma yolunda ilk adımı attı.

Düzce Erzurumlular Derneği'nde gerçekleşen toplantıda, farklı STK'ların başkanları ve başkan yardımcıları bir araya geldi. Bu öncü organizasyonun arkasında ise Düzceli Anneler Derneği ve Düzce Aşiyan Eğitim ve Kültür Derneği yer aldı. Toplantıya Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu ve Düzceli Dernekler Federasyon Başkanı Faruk Çakmak da katıldı. Etkinlik, Düzce'de faaliyet gösteren ve şehir dışında da temsilcilikleri bulunan çeşitli derneklerin başkanları ve başkan yardımcılarını bir araya getirdi.

Kahvaltı sonrasında, dernek başkanları kendi organizasyonlarını tanıtarak söz aldı. Düzceli Dernekler Federasyon Başkanı Faruk Çakmak ise birlikten güç doğacağını vurgulayarak şunları ifade etti: "Düzce'nin gelişimi ve ilerlemesi için çalışan dernekler olarak bir araya gelmeliyiz. Bölündükçe gücümüzü kaybederiz. Tüm dernekleri federasyonumuzun çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. Tüm STK'ları, ilimiz için bir araya gelmeye çağırıyorum."

Program, toplu bir fotoğraf çekimi ile sona erdi. İHA

Seben orman işletme müdürü belli oldu! Seben orman işletme müdürü belli oldu!

Kansere yakalanan Kıbrıs gazisi hayatını kaybetti! Kansere yakalanan Kıbrıs gazisi hayatını kaybetti!

İş makinesinin altında kalan işçi hayatını kaybetti! İş makinesinin altında kalan işçi hayatını kaybetti!

AW004397_04

Karanfil, veteriner hekimlerin sorunlarını dile getirdi Karanfil, veteriner hekimlerin sorunlarını dile getirdi

AW004397_02

AW004397_01

Editör: Virda Şahin