Zonguldak Kent Konseyi Yürütme Kurulu yaptığı açıklamada, Kent Konseyinin seçimli genel kurulunun 6 Nisan tarihinde yapılacağı bildirildi.

Kent Konseyi Yürütme Kurulunun açıklaması şöyledir:

“24.02.2023 tarihinde yapılması planlanan Zonguldak Kent Konseyi seçimli genel kurulu, ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebi ile yapılamamış olup, Yürütme Kurulumuzun almış olduğu karar ile  06.04.2023 tarih ve saat: 14.00 'da Zonguldak Belediyesi Meclis Salonunda yapılmasına karar verilmiştir.

Genel kurul üyelerimizin oy kullanabileceklerine dair  temsil ettikleri yerlerden almış oldukları yetki belgelerini, Zonguldak Belediyesi 5.katta bulunan  Zonguldak Kent Konseyi Genel Sekreterliğine iletmeleri gerekmektedir. Daha önce 24.02.2023 tarihinde planlanan genel kurul için temsilci yazısı verenlerin değişiklik olmadığı takdirde yeni yazı vermelerine gerek bulunmamaktadır. Güncel seçmen listemiz seçim tarihinden en az 15 gün öncesinde her türlü iletişim organından ve Zonguldak Belediyesi'nde askıya çıkarılarak açıklanacaktır. Seçimden 7 gün öncesine kadar itiraz yoluyla listenin güncellenmesi yapılabilir. Bu süre sonrasında yapılacak itirazlar kabul edilmeyecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin