30 bin fidan toprakla buluştu 30 bin fidan toprakla buluştu

Husumetlisi tarafından, evinin önünde öldürüldü! Husumetlisi tarafından, evinin önünde öldürüldü!

AW081739_05

Kastamonu Haber – Kastamonu Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik, çevre bilinci kazandırılması amacıyla düzenlenen müzikal tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.

Kastamonu Belediyesi, Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun talimatları ile "Sıfır Atık" projesi çerçevesinde çocuklar için hem eğlendirici hem de bilgilendirici çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu çerçevede ilkokul öğrencilerine yönelik müzikal tiyatro gösterisi düzenlendi. Etkinlikte doğadan gerçek örnekler verilerek atıkların çevreye verdiği zararlara dikkat çekildi. Kuzeykent Nikah ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ' Sıfır Atık' adlı müzikal oyuna öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Tiyatro gösterisinde cam, plastik, kağıt ve metal ambalaj kostümleriyle sahneye çıkan oyuncular, atıkların geri dönüşüme kazandırılması ve herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğini eğlenceli bir dille anlattı.

“Sıfır Atık” adlı müzikal etkinliğin günde 2 seans halinde 23 Kasım’a kadar devam edeceği öğrenildi. İHA

AW081739_03

AW081739_02

AW081739_01

Kastamonu’da 39 köy yolu ulaşıma açıldı! Kastamonu’da 39 köy yolu ulaşıma açıldı!

Kaza yaptı, acısıyla değil, bilgisayarla ilgilendi Kaza yaptı, acısıyla değil, bilgisayarla ilgilendi

Kastamonu'da genç zekalar için geri dönüşebilirlikte yaratıcılık yarışması Kastamonu'da genç zekalar için geri dönüşebilirlikte yaratıcılık yarışması

Editör: Virda Şahin