Mezarlık temizliği yapan öğrenciler takdir topladı Mezarlık temizliği yapan öğrenciler takdir topladı

Kilimli ilçesinde AK Parti Belediye Başkan adayı Kamil Altun'un Seçim Bürosu, düzenlenen törenle açıldı. Törene; AK Parti Zonguldak önceki dönem Milletvekili Polat Türkmen, Kilimli Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Kamil Altun, Çatalağzı Belediye Başkan Adayı Yunus Lütfi Çoban, Gelik Belediye Başkan adayı Hikmet Bektaş, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Uğur Recepkethüda ile birçok partili ve destekçi katıldı.

“SİYASİ RAKİPLERİME BENİM ŞÖYLE BİR KÖTÜ HABERİM VAR…”

Tören kapsamında konuşma yapan Kilimli Belediye Başkanı ve AK Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Kamil Altun, "Tüm vatandaşlarımızın yanında olacağım. 2019'da koltukta oturan bir belediye başkanı olmayacağım. Ya Ankara'da bakanlıklarda kapı kapı dolaşacağım ya da mahallelerde vatandaşlarımızın yanında olacağım diye söz vermiştim ve sözümü tuttum. Yeni sloganımız 'Adım Adım İleri, Yeni Yüzyıl, Yeni Kilimli'" dedi. Altun ayrıca, “Siyasi rakiplerime benim şöyle bir kötü haberim var: Daha çok dere ıslahı yaptıracağım. Daha çok hibe araçlar getireceğim, daha çok hizmet yapacağım” şeklinde konuştu.

Konuşması sırasında elini havaya kaldıran Altun, "Dün söylediğim gibi Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan bu eli kaldırdı. Bu el hepimizin eli. Bu hizmetin eli, bu başarının eli. Bunu asla indirmeyelim" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Editör: Fadime Yılmaz Elma