Anadolu Lisesinde yıkım kararı! Anadolu Lisesinde yıkım kararı!

Amasya Haber - Gümüşhacıköy, Amasya'nın göz alıcı yaylaları, eşsiz doğal güzellikleriyle adeta İsviçre Alplerini andırıyor. Bu eşsiz manzara, havadan dronla çekilen görsellerle göz kamaştırıyor.

Yeşilin her tonunu, yaylalardaki renkli evleri ve doğadaki canlı yaşamı gösteren dron görüntüleri, Kağnıcı ve Alören Yaylaları'nın büyülü atmosferini sergiliyor. Özellikle sıcak hava döneminde, doğa severlere serin bir kaçış noktası sunuyor.

2 gündür suyu olmayan şehre kötü haber; 3 gün daha su yok 2 gündür suyu olmayan şehre kötü haber; 3 gün daha su yok

Görüntüleri yakalayan fotoğrafçı Serkan Tekin, Kağnıcı ve Alören Yaylaları'nın kendisini derinden etkilediğini belirtiyor. Ormanların ve bitki örtüsünün görülmeye değer güzellikte olduğunu ifade ediyor.

 

İnşaattan düşen işçi yaralandı İnşaattan düşen işçi yaralandı

Serkan Tekin, doğa ve fotoğraf meraklılarını bu olağanüstü manzarayı görmeye davet ediyor. Karadeniz Bölgesi'nin merkezinde ve ulaşımın kolay olduğu bu doğal güzellikleri görmek için daha önce neden gelmediklerini sorgulayacaklarından emin olduğunu dile getiriyor. İHA

Şarampole uçan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti Şarampole uçan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

AW940512_06

AW940512_05

AW940512_03

AW940512_04

AW940512_02

AW940512_01

Araf Hayvancılık;  Yenilikçi Teknolojilerle Türkiye'nin Tavukçuluk Sektöründe Lider… Araf Hayvancılık;  Yenilikçi Teknolojilerle Türkiye'nin Tavukçuluk Sektöründe Lider…

AW940512_07

Editör: Virda Şahin