Zonguldak Kömürspor’un Vanspor’dan transfer ettiği 35 yaşındaki stoper Nuri Terliksiz, kırmızı-lacivertli takımla ilk antrenmana çıktı. Tecrübeli oyuncu, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’ndaki antrenmanın ardından spor medyasına konuştu.

Türk futbolunda bir milat olabilir... İtalya’da benzer örnek yaşanmış, Juventus küme düşürülmüştü Türk futbolunda bir milat olabilir... İtalya’da benzer örnek yaşanmış, Juventus küme düşürülmüştü

Zonguldak Kömürspor’un büyük bir kulüp olduğunu belirten Terliksiz, “İyi bir kulübe geldiğimi biliyorum. Amacımız burada bir düzen kurmak ve düzene yardımcı olmak. Umarım Zonguldak Kömürspor’u yukarıya taşıyıp istediği noktalara getiririz. Zaten bunun için buradayım. Bu liglerde bir tecrübemiz var. Bugün ilk antrenmanı gerçekleştirdim. Takımda tecrübeli oyuncular var, gençlerin de ağırlıkta olduğunu görüyorum. Biz de bu liglerde belli bir tecrübeye sahibiz. İyi bir kadro harmanlanmasıyla aile ortamını oluşturup Zonguldak Kömürspor’u layık olduğu yere getireceğiz” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ