Çaycuma Sinemasında yapılan filmin galasına; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Çaycuma İlçe Kaymakamı Mehmet Göze, Devrek İlçe Kaymakamı Ümit Altay, Gökçebey İlçe Kaymakamı Emrah Arslan, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Tosun ile sağlık çalışanları ve filmde oynayan oyuncular katıldı.

Sinema salonunda filmin gösterimi öncesinde burada 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrası hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Ardından ‘Hemşirenin kızı’ filminin senaristti ve senaryosunu yazan Bülent Şeker konuşma yaparak filmin Covid-19 pandemisinde sağlık çalışanlarının zor dönem yaşadığını ve kızının sağlık çalışanlarına yazdığı mektubun birinci olmasından dolayı film için bu mektuptan etkilenerek senaryosunu yazdığını ifade etti.

Yapılan konuşmalarda sırasıyla Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner’de söz alarak pandemi ve Covid-19 dönemini katılanlara aktardı. Konuşmaların ardından protokol ile davetliler hep birlikte ‘Hemşirenin kızı’ isimli filmi izledi. Film sonunda davetlilere ikramlarda bulunuldu. (Şaban YILMAZ)

WhatsApp-Image-2023-05-02-at-18.32.19-(2)

WhatsApp-Image-2023-05-02-at-18.32.20

Rektör Özölçer “Matematik Cevherleri”ne ödüllerini takdim etti Rektör Özölçer “Matematik Cevherleri”ne ödüllerini takdim etti

Ekran-Alıntısı_16

WhatsApp-Image-2023-05-02-at-18.32.19

Editör: Murat Barutçu