Tosya’da dolu dolu geçecek mahalle şenlikleri Tosya’da dolu dolu geçecek mahalle şenlikleri

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak 22. Dönem Milletvekili Harun Akın, Zonguldak Ereğli’nin il yapılıp yapılmaması yönündeki beklenti ve tartışmalara ilişkin görüşlerini açıkladı

Kayıtsız günü birlik kiraya verilen evlere yönelik denetimler yapıldı Kayıtsız günü birlik kiraya verilen evlere yönelik denetimler yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi 22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kdz. Ereğli’nin il yapılıp yapılmaması yönündeki beklenti ve tartışmalara ilişkin görüşlerini açıkladı.

Akın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Büyük Zonguldak; İçinden Karabük ve Bartın çıkarılarak üç il oldu. Şimdi Ereğli’nin il olması gündeme geliyor” diyerek şunları söyledi:

Emniyetten bilgilendirme broşürü Emniyetten bilgilendirme broşürü

“Kendisi ile birlikte dört il olacak olan Zonguldak’ın başına gelecek olan bu olumsuz tablonun ülkemizde hiçbir ilde örneği yok.

Ereğli’nin il olmasının çok değerli olduğunu ifade ederek bireysel menfaatleri, ilimizin menfaatlerinin önüne geçen açıklamalara üzüldüğüm kadar Ereğli’nin il olmasına tepki gösteren açıklamalarında çok etkisiz olduğunu düşünüyorum.

Dolar ve Euro güne nasıl başladı? Dolar ve Euro güne nasıl başladı?

Zonguldak’ta büyük yangın: 1 kişi hastaneye kaldırıldı Zonguldak’ta büyük yangın: 1 kişi hastaneye kaldırıldı

BÜYÜK ZONGULDAK’A HAKSIZLIK

Bir an önce Emeğin Başkenti’nin sorumlu siyasi ve idari yöneticileri partiler üstü bir anlayış ile Zonguldak’ın Türkiye’nin en büyük köyü olma yolunun açılacağı bu anlamsız öneriyi bir daha gündeme gelemeyecek bir şekilde ortadan kaldıracak kararlı iradeyi ortaya koymalıdırlar. Saygı ve sevgilerimle” (Haber Merkezi)

Kdz. Ereğli’de şimşekler geceyi aydınlattı Kdz. Ereğli’de şimşekler geceyi aydınlattı

Editör: Virda Şahin