Ziyaret Haberleri

ziyaret haberleri ve güncel ziyaret gelişmeleri, ziyaret ile ilgili tüm video, ziyaret fotoğrafları ve ziyaret haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretlerini sürdürüyor

Zonguldak

22. Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

Zonguldak

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Demir Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i makamında ziyaret etti.

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem vatandaşlarla bir araya geldi. Gazipaşa Caddesi'nde vatandaşlar sohbet eden Erdem, bol bol fotoğraf çektirdi.

Zonguldak

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, iş adamı Sami Aydın’ı iş yerinde ziyaret etti.

Zonguldak

İyi parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Kaya Adanır, Eski Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen Gazipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Zonguldak

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Terziler ve Ayakkabıcılar Odasını ziyaret etti.

Zonguldak

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Zonguldak TED Koleji’ni ziyaret etti.

Zonguldak

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Level Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Koca, doktorlar ve hastane personelleri ziyaret etti.

Alaplı

Alaplı Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin, Vadipark ziyaretinde büyük ilgi gördü.

Çaycuma

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün Bartın ziyaretleri sonrasında Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine gelecek.

Zonguldak

TÜRK İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Maden İşçileri Sendikası'nın ziyareti sırasında önemli açıklamalarda bulundu. Atalay, işçi hakları ve çalışma...