Alzheimer hastası Haberleri

alzheimer hastası haberleri ve güncel alzheimer hastası gelişmeleri, alzheimer hastası ile ilgili tüm video, alzheimer hastası fotoğrafları ve alzheimer hastası haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Alzheimer hastası olan 5 çocuk babası yaşlı adamdan 4 gündür haber alınamıyor.

Karabük

Karabük'te kayıp olarak aranan 81 yaşındaki yaşlı adam 24 saat sonra sağ olarak bulundu.

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kendisinden haber alınamayan 81 yaşındaki Alzheimer hastası Mustafa Yıldız için arama çalışması başlatıldı.

Bolu

Bolu'da Alzheimer hastası olduğu öğrenilen 91 yaşındaki şahıs, hava almak için çıktığı balkondan düşerek hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Evinden çıktıktan sonra kaybolan 84 yaşındaki Alzheimer hastası Murat Bozkurt, kolundaki akıllı saatin son sinyal verdiği derede yatağında ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Akşam saatlerinde evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmeyen 90 yaşındaki Alzheimer hastası yaşlı adam için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Türkiye Gündemi

Kilis'te 2 gündür kayıp olan alzheimer hastası yaşlı adam, kırsal alanda ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Aydın'ın Didim ilçesine bağlı Akköy Mahallesi'nde 12 gün önce kaybolan 87 yaşındaki Alzheimer hastası yaşlı adam dağlık alanda ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Küçükçekmece ilçesinde 3 Ağustos'ta evinden ayrılan Alzheimer hastası Mustafa Yılmaz'ı yakınları günlerdir aramaya devam ediyor.

Türkiye Gündemi

Muğla’dan Adana’ya ailesini ziyarete gelen bir kişi, annesinin terk ettiği Alzheimer hastası babasını çöp evde buldu.

Kastamonu

Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan şahıs, jandarma ekipleri tarafından evinden 3 kilometre uzaklıkta bulunarak...

Kastamonu

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan Alzheimer hastası bir vatandaş için jandarma ekipleri arama çalışmalarına başladı.