Toplu Sözleşme Haberleri

Toplu Sözleşme haberleri ve güncel Toplu Sözleşme gelişmeleri, Toplu Sözleşme ile ilgili tüm video, Toplu Sözleşme fotoğrafları ve Toplu Sözleşme haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Zonguldak Şubesi ile Muslu Belediyesi arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı.

Gökçebey

Gökçebey Belediyesi ile Belediye İş Sendikası belediyemiz bünyesinde görev yapan daimi işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesini imzaladı.

Bartın

Bartın belediyesinde çalışan kadrolu işçilerin bu yıl alacağı zammın belirlenmesi için gerçekleştirilen Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri başladı.

Zonguldak

Çaydeğirmeni Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Zonguldak

Genel-İş Sendikası Zonguldak Şubesi ile Bakacakkadı Belediyesi Personel Ltd. Şti. arasındaki toplu sözleşme   görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı.

Gökçebey

Zonguldak’ın İlçesi Gökçebey Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında anlaşmaya varılarak toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Gökçebey

Zonguldak’ın Gökçebey Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Vedat Öztürk “Çalışanlarımızın mutluluğu için imkanlarımızı zorladık”...

Türkiye Gündemi

Memur ve memur emeklilerinin 2024-2025 yıllarını kapsayan toplu sözleşme süreci başlıyor. Toplantıda, memur sendikası Memur-Sen'in 2024 ve 2025 için talep...

Türkiye Gündemi

Bartın Belediyesi ile Belediye İş Sendikası ve Türkiye Denizciler Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü imzalandı.

Gündem

Genel-İş Sendikası Zonguldak Şubesi ile Çatalağzı Belediyesi arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı.

Gündem

Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediyesinde çalışan kadrolu işçilerin toplu sözleşmesi imzalandı.

Gündem

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, “Doğal afetlerde arama kurtarma adına her daim hazırlıklı olacağız, bunun içinde TTK'ya...