Tarihi eser Haberleri

Tarihi eser haberleri ve güncel Tarihi eser gelişmeleri, Tarihi eser ile ilgili tüm video, Tarihi eser fotoğrafları ve Tarihi eser haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bolu

İstanbul merkezli 7 ilde tarihi eser kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda 9 şüpheli gözaltına alınırken çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.

Türkiye Gündemi

Mezarlık işçisinin evinden çıkanlar hayrete düşürdü,  770 adet sikke ve tarihi objeler müzeye teslim edildi...

Düzce

Jandarma uygulamasında tarihi eser kaçakçıları, uyuşturucu satıcıları ve yasadışı göçmenleri yakalandı

Karabük

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen operasyonda tarihi eser olduğu değerlendirilen 123 adet obje ele geçirildi.

Karabük

Karabük İl Jandarma Komutanlığının iki ayrı tarihi eser operasyonunda 9 kişi gözaltına altına alınırken, değeri milyonları bulan 205 sikke ve...

Türkiye Gündemi

Bir fabrikaya ait arazide gerçekleşen hafriyat çalışması sırasından yaklaşık bin 800 yıllık bir tarihe sahip olduğu düşünülen, Roma dönemine ait...

Kastamonu

Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde polis ekipleri ve Müze Müdürlüğü görevlileri refakatinde yapılan kazıda Roma dönemine ait mezar steli bulundu.

Türkiye Gündemi

Balıkesir’in Erdek ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 1 şüpheli yakalandı.

Türkiye Gündemi

Karabük'te tarihi eser satmak isteyen 3 kişi yakalandı.

Türkiye Gündemi

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda, çok sayıda tarihi eser ele geçirildi ve 1 kişi gözaltına alındı.

Kastamonu

Kastamonu'da hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsın evinde tarihi eser olduğu değerlendirilen 13 adet obje ele geçirildi.

Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaklaşık 5 yıldır lisanslı koleksiyonerlik yapan Eyüp Aydın, elindeki antikaları sergiliyor.