Soma Haberleri

Soma haberleri ve güncel Soma gelişmeleri, Soma ile ilgili tüm video, Soma fotoğrafları ve Soma haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldaklı bir maden işçisi, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle hayatına son verdi.

Türkiye Gündemi

Tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 1’i ağır 30 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

301 maden işçisinin hayatını kaybettiği Soma maden faciasının 9. yıldönümünde şehit madenciler gözyaşları içinde anıldı.

Türkiye Gündemi

Manisa’nın Soma ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı yerüstü maden ocağındaki toprak kayması anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Türkiye Gündemi

Manisa’nın Soma ilçesinde yer üstü maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı.

Gökçebey

Soma ilçesindeki özel bir şirketin işlettiği maden ocağında, yer açmak için yapılan kontrollü patlatmada ortaya çıkan karbonmonoksit gazından etkilenerek, hayatını...

Zonguldak

Manisa Soma'da bir maden ocağında karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden Gökçebeyli Tevfik Pazarcık’ın cenaze töreni belli oldu. 

Zonguldak

Manisa Soma'da bir maden ocağında karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu 1 işçinin hayatını kaybetti. 5 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Türkiye Gündemi

Manisa'nın Soma ilçesinde cezaevi nakil aracı ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6'sı asker 9 kişi yaralandı.

Gündem

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, “Doğal afetlerde arama kurtarma adına her daim hazırlıklı olacağız, bunun içinde TTK'ya...