Meral Akşener Haberleri

Meral Akşener haberleri ve güncel Meral Akşener gelişmeleri, Meral Akşener ile ilgili tüm video, Meral Akşener fotoğrafları ve Meral Akşener haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Siyaset

AKP: “Cumhurbaşkanımız 5 bin Tl zam düşünüyor” AKŞENER: “Emekliye 5 bin yetmez 11 bin ver”

Karabük

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, belediye başkanı adaylarına destek istemek için Karabük’e geldi.

Türkiye Gündemi

Kahramanmaraş depremlerinde evini ve iş yerini kaybeden depremzede vatandaş, seçim döneminde sosyal medyadan yaptığı yorum için kendisine dava açan İYİ...

Türkiye Gündemi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, viral enfeksiyon geçiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Siyaset

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Biz ittifak sisteminden vazgeçtik. İttifak sistemini reddediyoruz. İttifak sistemiyle yol yürümeyeceğiz” dedi.

Türkiye Gündemi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ittifak sistemi üzerinden hem iktidar hem de muhalefet yüklenerek, “Önümüzdeki yerel seçimlerde ise İYİ...

Türkiye Gündemi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağı vurgusuyla duyurulan program kapsamında Afyonkarahisar'da konuştu.

Siyaset

İYİ Parti'de de kurultay öncesi son hamleler yapılıyor. Muhaliflerin Akşener'in karşısında aday çıkarma hazırlığında olduğu konuşuluyor.

Siyaset

Nevşehir Seçim Bürosu açılışında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı eleştirerek, "Tür ne demek? Biz insanız, insan" dedi.

Siyaset

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu'da otobüsten halka seslendi. Akşener, "Ben sizin helal oylarınızla başbakan olmak istiyorum" dedi.

Siyaset

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in de katıldığı Genel İdare Kurulu toplantısı sona erdi. Akşener toplantı sonrası yaptığı açıklamada "5 siyasi...