Kura Çekimi Haberleri

Kura Çekimi haberleri ve güncel Kura Çekimi gelişmeleri, Kura Çekimi ile ilgili tüm video, Kura Çekimi fotoğrafları ve Kura Çekimi haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde 2024 yılı ORKÖY destek kredileri için kura çekimi yapıldı.

Zonguldak

Türkiye Taş Kömürü Kurumu'nda  çalışmaya hak kazanan 1500 kişinin ismi belirlendikten sonra 750 kişi yedek olarak seçildi.

Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK)’na alınacak 2 bin kişiden 1500’ü bugün belli oluyor. Aylardır beklenen büyük heyecan Site Spor Salonu’nda başladı.

Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası  (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, TTK kurasında adı çıkan yabancı uyruklu Abdelrahman Abdelattey ile ilgili açıklama...

Zonguldak

Türkiye Taşkömürleri Kurumu işçi alımı kurasında sonradan Türk vatandaşı olmuş yabancı uyruklu kişi de kurada çıkınca salondaki vatandaşlar tepki gösterdi.

Zonguldak

TTK Genel Müdürlüğü İşçi alımı Kura çekimi programı nedeniyle, güvenlik önlemleri kapsamında Işık Yönder Caddesi çift yönlü olarak trafiğe kapatılacaktır.

Zonguldak

Kura Çekimi sonucunda İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nde çalışacak 10 personel belirlendi.

Spor

2023-2024 sezonu için geri sayım başladı

Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 2 bin maden işçisi istihdamına yönelik süreci değerlendirdi.

Spor

İlk haftayı maç yapmadan BAY geçecek Elmas, ilk maçını 3 Eylül'de oynayacak