Kdz.Ereğli Haberleri

Kdz.Ereğli haberleri ve güncel Kdz.Ereğli gelişmeleri, Kdz.Ereğli ile ilgili tüm video, Kdz.Ereğli fotoğrafları ve Kdz.Ereğli haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir motosiklet ve üç aracın karıştığı zincirleme kazada 6 kişi yaralandı. Kazada bir tilki telef oldu.

Kdz. Ereğli

31 Mart Yerel Seçimleri’nde bir rekora imza atarak 6. Kez Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı görevine seçilen Halil Posbıyık’ın eşi, Kadın...

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde evinin geçimini sağlamak için taksi şoförlüğü yapan oğlunun durakta darp edildiğini öğrenen anne şikayetçi oldu.

Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaralanan olmazken bir araç kullanılmaz hale geldi.

Kdz. Ereğli

24. Sevgi, Barış, Dostluk Festivali 4-5-6-7 Temmuz’da Yapılacak

Zonguldak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde eski kız arkadaşının sevgilisinin aracına torpille bomba düzeneği kuran şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Resmi İlan
Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir fabrikaya gelen malzemenin çevreye yaydığı koku nedeniyle mahalle sakinleri tepki göstererek eylem yaptı.

Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde silahla vurulan kişi ağır yaralandı.

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşen kadın yaralandı.

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü düşerek yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.