Karabük Haberleri

Karabük haberleri ve güncel Karabük gelişmeleri, Karabük ile ilgili tüm video, Karabük fotoğrafları ve Karabük haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle halkı ile iftar programlarında bir araya gelen AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, 5000...

Karabük

AK Parti Karabük kurmayları, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya'nın yanında kenetlendi.

Zonguldak

Zonguldak, Bartın ve Karabük’te ithalat ve ihracat rakamları beklenenin altında

Karabük

Karabük’te ikamet eden Kastamonulular iftar yemeğinde kent protokol ile bir araya geldi.

Karabük

Karabük’te Orman Haftası çerçevesinde 3 bin 500 fidan toprakla buluşturuldu.

Karabük

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya 1 Nisan itibariyle kenti gerçek belediyecilikle buluşturacaklarını belirtti.

Karabük

Son günlerde aids, üniversite öğrencisinin intiharı ile gündemden düşmeyen Karabük, bu kez de fuhuş çeteleri iddiasıyla gündeme geldi.

Karabük

Karabük Üniversitesi (KBÜ), sosyal medya platformlarında kentte HIV (+) ve HPV (+) vakalarında artış yaşandığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Karabük

Karabük'teki bazı öğrencilerin Afrikalı öğrencilerle birlikte olduktan sonra HPV ve HIV gibi cinsel yollarla bulaşan hastalıklara yakalandıkları iddiaları Türkiye'de büyük...

Karabük

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kaçak kazı yapan 2 kişi jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

Zonguldak

Zonguldak, Bartın ve Karabük’ün ortak noktası erkek çocuklara verilen isim oldu

Karabük

Karabük’te jandarma ekipleri tarafından 505 adet uyuşturucu hap ile yakalanan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.