Fatih Haberleri

Fatih haberleri ve güncel Fatih gelişmeleri, Fatih ile ilgili tüm video, Fatih fotoğrafları ve Fatih haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Yabancı uyruklu bir kadını bıçaklayarak öldüren zanlı yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, “İstemeden oldu” dedi.

Dünya

Motosikletli kurye Yunus Emre Göçer’e çarparak ölümüne neden olduğu iddia edilen Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun yargılandığı davada karar çıktı.

Türkiye Gündemi

Fatih Camii’nde huzursuzluk çıkararak slogan atan ve kendisini uyaran imam ile bir vatandaşı bıçaklayan zanlı, yakalanarak gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Uzun süre önce ayrıldığı eski eşini sokak ortasında silahla vurarak ağır yaralayan adamın yürüme engelli olduğu ortaya çıktı.

Türkiye Gündemi

İddiaya göre ışık şefi Mehmet İşçi, kadına zarar geleceğini düşünerek müdahale ettiği sevgililerin tartışmasında kalbinden bıçaklandı.

Türkiye Gündemi

Pazartekke durağında, tramvayda yaşanan yoğunluk nedeniyle tartışan iki yolcu birbirine yumruklarla saldırdı.

Türkiye Gündemi

Babası evde uyurken evin penceresine çıkan 3 yaşındaki kız çocuğu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Türkiye Gündemi

Vatan Caddesi'nde hafif ticari araçla çarpışan içinde hasta bulunan ambulans devrildi.

Türkiye Gündemi

Fatih’te yaklaşık 1 ay önce Ayhan Özekinci’nin öldürülmesiyle ilgili aralarında cinayet zanlısı Servet A.’nın da bulunduğu 1'i kadın 10 kişi...

Türkiye Gündemi

Fatih’te İETT otobüsü ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ağır şekilde yaralanan 4.5 aylık hamile kadın hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Fatih'te sabah saatlerinde 5 katlı bir otelin elektrik panosundan çıkan yangın paniğe neden oldu.

Asayiş

Fatih’te çevresine biber gazı sıkan şahıs ile onu uyaran esnaf arasında çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Ortalığın savaş alanına döndüğü...