Elif köse Haberleri

Elif köse haberleri ve güncel Elif köse gelişmeleri, Elif köse ile ilgili tüm video, Elif köse fotoğrafları ve Elif köse haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

Cumhuriyet Halk Partisi Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse, yeni dönemde gerçekleştirmek istediği projelerini lansman toplantısında anlattı.

Karabük

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse 5 yılda yapılan yatırım ve hizmetlerle alakalı bilgilendirmede bulundu.

Karabük

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde yeniden CHP’nin adayı olarak belirlendi.

Karabük

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay ve Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Tarihi Çarşı esnaflarının sorunlarını dinledi.

Karabük

Safranbolu Belediyesi personeli, Başkan Elif Köse’ye sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Türkiye Gündemi

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'nin şehir dışına çıkması nedeniyle Belediye Başkanlığına vekalet eden Belediye Meclis Üyesi Gizem Karagözlü, Safranbolu Belediye...

Türkiye Gündemi

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ilgili kurum müdürleri ile birlikte 18 Mart Şehitler Parkı'nın adını ve Safranbolu'nun karakterine uygun bir...

Türkiye Gündemi

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu halkı ile bir araya gelerek sorunlarını dinliyor.

Türkiye Gündemi

Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Esentepe Mahallesinden itibaren, orta ve alt bölümleri kapsayacak yağmur suyu hattı çalışmalarına başladı.

Genel

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakımevi'ndeki miniklerle birlikte kreşin bahçesine domates ve biber fideleri dikti.

Türkiye Gündemi

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “çekimlerin tamamlanmasının ardından tüm uçuşlarda Safranbolu’muzun görüntüleri gösterime başlandı”