Bornova Haberleri

Bornova haberleri ve güncel Bornova gelişmeleri, Bornova ile ilgili tüm video, Bornova fotoğrafları ve Bornova haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Kanser tedavisi gören öğretim görevlisinin kendisi gibi öğretim görevlisi olan eşini ağır yaraladığı, öz kızı ve kayınvalidesini öldürdükten sonra intihar...

Türkiye Gündemi

Geçen ay hayatlarını birleştiren, her ikisinin de üçüncü evliliklerini yaptığı çiftin tartışması, kadının kocasını kalbinden bıçaklaması sonucu cinayetle sonlandı.

Türkiye Gündemi

2 genç kızın kaldırımdaki ağacı tekmeledikleri anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Türkiye Gündemi

Bir eğlence mekanı önünde ters bakma kavgasının ardından başından tabancayla vurulan 23 yaşındaki genç, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Türkiye Gündemi

Uyuşturucunun etkisiyle annesini vahşice katleden cinayet zanlısının, emniyetteki ifadesinde "Annemin içindeki cini çıkardım" dediği ileri sürüldü.

Türkiye Gündemi

Tartıştığı oğlu tarafından bıçaklanan 43 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen ve 3 gencin hayatını kaybettiği kazaya karışan otomobil sürücüsü, Manisaspor eski kulüp başkanı Mehmet Haluk...

Türkiye Gündemi

20 yaşındaki yabancı uyruklu şahıs, babasının kavga ettiği kişilere av bıçağıyla saldırdı.

Türkiye Gündemi

İzmir'in Bornova ilçesinde bir mahalle bekçisini pompalı tüfekle vuran saldırgan, polis ekipleri tarafından köşeye sıkıştırılınca suç aleti tüfeği başına dayadı.

Türkiye Gündemi

Bornova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, üzerinde satılık ilanı bulunan araçla ağaca çarpan sürücü yaşamını yitirdi.

Türkiye Gündemi

İzmir'de öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağış sonrası bazı cadde ve sokaklar adeta göle döndü.

Türkiye Gündemi

İzmir’in Bornova ilçesinde öğrenci kızlar henüz bilinmeyen sebepten saç saça baş başa kavga etti.