Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa haberleri ve güncel Şanlıurfa gelişmeleri, Şanlıurfa ile ilgili tüm video, Şanlıurfa fotoğrafları ve Şanlıurfa haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Şanlıurfa’da görev yapan ve bir süredir tedavi gördüğü kansere yenik düşen Çaycumalı polis memuru Oktay Ermişoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Türkiye Gündemi

Görevlileri beklemeden elektrik arızasını onarmaya çalışan genç, akıma kapılarak feci şekilde yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bilinmeyen bir nedenle tartışan evli çiftin kavgasında ateşlenen silahtan çıkan kurşunların hedefi olan kadın ölürken koca ise ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Belediye çalışanlarına yapılan yüzde 107 oranındaki zammı duyduktan sonra otobüsü durduran şoför halay çekti.

Türkiye Gündemi

Karakol önünde cinnet getiren şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşini silahla vurarak öldürdükten sonra kendini vurdu. Ağır yaralı koca hastaneye kaldırıldı.

Türkiye Gündemi

Şanlıurfa’da depremde hasar gördüğü gerekçesiyle boşaltılıp yıkılmasına karar verilen metruk binada genç bir kızın cesedi bulundu.

Türkiye Gündemi

Şanlıurfa’nın Bozova ilçe kırsalındaki 2 katlı bir evin çökmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı.

Türkiye Gündemi

Kazara silahla vurulan genç hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay, Haliliye ilçesine bağlı kırsal Dağyanı Mahallesi'nde meydana geldi.

Türkiye Gündemi

Sabah saatlerinde çöken duvarın altında kalan 2 kardeşten biri hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Hayvansal hastalık nedeniyle 19 koyunu ölen adam, elinde bıçak ve benzin şişesiyle ilçe tarım müdürlüğü önünde yetkililere tepki gösterdi.

Türkiye Gündemi

Otomobilin tırın altına girdiği feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada ölen kardeşlere ait yeni görüntüler ortaya çıktı.