Şırnak Haberleri

Şırnak haberleri ve güncel Şırnak gelişmeleri, Şırnak ile ilgili tüm video, Şırnak fotoğrafları ve Şırnak haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Bir kadına tacizde bulunduğu iddiası ile kadının yakınları tarafından darp edilen uzman çavuş, sevk edildiği mahkemece tutuklandı

Asayiş

Şırnak’ın Uludere ilçesinde kontrolden çıkıp dereye düşen araçtaki 5 kişiden 4’ü hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Türkiye Gündemi

Şırnak’ın Silopi ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada yaralılara müdahale için bölgeye giden sağlık personeline bir grup saldırdı.

Asayiş

Oyun oynarken bulup eve getirdiği metal cismin patlaması sonucu 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, annesi ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Cudi Dağı eteklerinde kömür ocağında iş makinesi operatörü, üzerine düşen kaya parçaları sonucu yaralandı.

Türkiye Gündemi

Köprüye çıkıp intihar teşebbüsünde bulunan karı kocayı polis ikna etti.

Türkiye Gündemi

Şenoba beldesinde Mayıs 2022 tarihinde 16 yaşındaki S.G.’yi alıkoyarak istismar ettiği iddiasıyla yargılanan Ramazan Babat’ın davasında karar duruşması görüldü.

Türkiye Gündemi

Arkadaşlarını yanına gitmek üzere evden çıkan kızdan haber alınamıyor.

Türkiye Gündemi

Şırnak’ın Silopi ilçesinde Kaymakamlık önünde Kur'an-ı Kerim'i yırtan uyuşturucu bağımlısı şahsı vatandaşlar linç etmeye çalıştı.

Türkiye Gündemi

Kaymakamlık önünde Kur'an-ı Kerim'i yırtan uyuşturucu bağımlısı şahsı vatandaşlar linç etmeye çalıştı.

Türkiye Gündemi

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen Piyade Teğmen Eril Alperen Emir için tören düzenlendi.

Türkiye Gündemi

El ele tutuştuktan sonra Dicle Nehrine atlayan 14 ve 15 yaşlarındaki iki kız kardeşten biri kurtarıldı diğeri akıntıda kayboldu.