Zonguldak Belediyesi ile İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent trafiğine çözüm bulmak amacıyla bazı düzenlemeler yapıldı.

Alınan bilgiye göre, yapılan düzenleme ile Ulucami’den Gazipaşa’ya geçiş kapatılırken, Kozlu’dan gelerek Gazipaşa’ya giden araçlar Uzunmehmet Caddesinden Valilik istikametine gidecek.

Valilik önünde yapılan düzenleme ile daha önce burada bulunan heykelin yıkılarak kazanılan alanda da dubalar çakılarak, Uzunmehmet Caddesinden gelen araçlar direk Kadırga rampasına geçecekler. Bu caddeyi geliş ve gidişli yapılırken, Gazipaşa’dan gelen araçlar da direk Kadırga rampasına geçecekler.

Daha önce Valilik karşısındaki araçların cadde ortasından dönerek otobüs duraklarının olduğu yola geçmeleri de önlenirken, araçlar Merkez karakolunun oradan dönecekler.

Zonguldak Belediye Başkan vekili Murat Uzun yapılan düzenleme ile ilgili açıklamasında, “Zonguldak Belediyesi ile İl Emniyet Müdürlüğü arasında yaptığımız çalışma ile bir uygulama başlattık. Deneme amaçlı yaptığımız bu uygulamada trafik akışı nasıl olacak sıkıntılı mı yoksa sıkıntı olmadan mı seyir edecek buna bakacağız. Eğer olumlu olursa bu uygulamaya devam edeceğiz” dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi