Zonguldaklı Diyarbakır Sur gazisi polis memuru Mehmet Ali Yazıcı, Aydın valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

İlk görev yeri Karabük’ten 2015  Aralık ayında  Diyarbakır Sur ilçesine ek göreve giden Zonguldaklı polis memuru çatışmalarda yaralanmıştı. İlk ameliyatını Diyarbakır Askeri Hastanesinde olan Polis memuru Mehmet Ali Yazıcı’yı, dönemin Diyarbakır valisi Hüseyin Aksoy hastanede ziyaret etmişti.

İkinci ameliyatını Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde olan  polis memuru Mehmet Ali Yazıcı, daha sonra Doğu görevi için Şırnak’a tayin oldu. Doğu görevini bitirdikten sonra 2020’de Aydın iline tayini çıkan Yazıcı, Diyarbakır’da kendisini ziyaret eden dönemin Diyarbakır valisi Hüseyin Aksoy, oradan Kocaeli’ne tayin olmuş,2020’ de de son çıkan valiler kararnamesi ile Aydın’a tayin olmuştu. Bunu öğrenen Zonguldaklı gazi polis memuru Mehmet Ali Yazıcı, kendisini ziyaret etmek istedi. Randevu alarak, kendisini yaralandığı dönemde hastanede ziyaret ederek çatışmalardaki üstün başarılarından dolayı kendisine üstün başarı belgesi veren Aydın valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten çok memnun olduğunu, böyle memleket sevdalıları emniyet ve silahlı kuvvetlerimizle gurur duyduğunu ifade eden Aksoy, “Allah,cc, bir daha böyle kötü günleri bizlere yaşatmasın” diyerek ziyaretinden dolayı gazi polis memuru Mehmet Ali Yazıcı’ya teşekkür ederek çok memnun olduğunu söyledi.

Zonguldak’lı  Diyarbakır Sur gazisi polis memuru Mehmet Ali Yazıcı da kendisi de Karadenizli olan Aydın valisi Hüseyin Aksoy’u tanımaktan ve tekrar aynı şehirde görev beraber görev yapmaktan dolayı derecesiz memnun kaldığını ifade ederek, kendisine Zonguldak’ ın simgesi haline gelen bir madenci heykeli hediye etti. (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi