Zonguldak Belediyesi araç parkını genişletti

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, belediyenin Fen İşleri Şantiyesine alınan araçların tanıtımını yaptı.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, belediyenin Fen İşleri Şantiyesine alınan araçların tanıtımında belediye personelleriyle bir araya geldi. Alan, belediye meclis üyeleri ve belediye personelleri şantiye alanında mangalda hamsi pişirerek hep birlikte yediler. Ardından 2020 senesinin sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini dilediler.

Belediyenin araç parkının genişlediğini ifade eden Alan, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan 3 tane büyük çöp kamyonu, 1 tane küçük çöp kamyonu, 2 adet vidanjör aldık. Belediyeler Birliğimizden de 1 adet itfaiye aracı, 1 tanede JCB kazıcı aldık” dedi.

2019 yılı Zonguldak’ımız için bana göre güzel geçti inşallah 2020 yılı daha da güzel geçecek diyerek sözlerine başlayan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, konuşmasına şöyle deva etti:

İNŞALLAH 2020 YILI BİZİM YILIMIZ OLUR

“Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz, vaat ettiğimiz, vatandaşlarımızın yıllardır beklediği hizmetleri meclis üyelerimiz ve mesai arkadaşlarımızla beraber inşallah 2020 yılında hayata geçiririz. Daha önceki konuşmalarımda “Zonguldak’ı şantiyeye çevireceğiz” demiştim ve bunun için gerekli adımları attık. Ocak ayı içerisinde yapacağımız çalışmaların projelerini ve ihale tarihlerini vatandaşlarımıza duyuracağız. İnşallah 2020 yılı bizim yılımız olur, Zonguldak’ımızın yılı olur. Yıllardır hasretle beklediğimiz hizmetlerin gelmesi noktasında lavar alanından dere ıslahına millet bahçesinden sahil düzenlemesine kadar gönül belediyeciliği anlamında vaat ettiğimiz çalışmalar için 2020 yılı içerisinde temellerini atmaya bizler hazırız. Bütün programlarımızı buna göre yaptık.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ZONGULDAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Şuanda Zonguldak’ta çok güzel birlik ve beraberlik var inşallah bu birlik ve beraberlik hizmet olarak kısa sürede Zonguldak’a yansıyacak. Ak Partili, Cumhuriyet Halk Partili, Milliyetçi Hareket Partili ve İyi Partili belediye meclis üyelerimiz ile birlikte kenetlenmiş durumdayız. İnşallah bu birlik ve beraberlik Zonguldak’a çok güzel bir şekilde yansıyacak. Mesai arkadaşlarım, emekçi kardeşlerimde Zonguldak’a yılardır yapılamayan şeyleri Zonguldak’ta yapmak için gayret gösterdiler. Allah hepsinden razı olsun. Onlara teşekkür etmek ve yeni yıllarını kutlamak için 2019 yılının son gününde belediyemizin Fen İşler Şantiyesinde düzenlediğimiz etkinlikte beraber olmak istedik. Bütün Zonguldak’ın ve ülkemizin yeni yılını tebrik ediyorum. 2020 senesinin sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum.

ARAÇ PARKIMIZ GENİŞLEDİ

Araç parkımızı da genişlettik. Zonguldak Belediyemize 7 tane aracı hibe aldık. Başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, Belediyeler Birliği Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan 3 tane büyük çöp kamyonu, 1 tane küçük çöp kamyonu, 2 adet vidanjör aldık. Belediyeler Birliğimizden 1 adet itfaiye aracı, 1 tanede JCB kazıcı aldık. Hizmet noktasında daha hızlı hareket ederek vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak için şantiyelerimizin personel ve araç ekipmanı anlamında çok güçlü olması lazım.”

Haber: Seçkin KIRARSLAN


Editör: Haber Merkezi