Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi, Baro Başkanları tarafından çoklu baro sistemine karşı başlatılan hukuk mücadelesine destek vermek adına Zonguldak Barosunu ziyaret etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi, ADD GYK Üyesi ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu E. Semih Özkök, Zonguldak Şube Yönetim Kurulu ve Zonguldak Şube Hukuk Komisyonu Başkanı Sabri Yavuzyılmaz ile birlikte Zonguldak Baro Başkanı Özel Eroğlu’na destek ziyaretinde bulundu.

Bazı illerin Baro Başkanlarının, “Çoklu baro sistemi baroların siyasallaşması demektir” anlayışıyla başlattıkları mücadeleye destek verdiklerini belirten Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi beraberinde ADD GYK Üyesi ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu E. Semih Özkök, Zonguldak Şube Yönetim Kurulu ve Zonguldak Şube Hukuk Komisyonu Başkanı Sabri Yavuzyılmaz ile birlikte Zonguldak Baro Başkanı Özel Eroğlu’na destek ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Atatürkçü Düşünce Derneğinin üyesi geçmiş dönemlerde bilim kurulu üyeliği de yapmış olan araştırmacı tarihçi Sayın Ahmet Gürel'in Atatürk'ün çok görülmemiş nadide fotoğraflarından derlediği “ATATÜRK ARAMIZDA” albümünü ADD GYK Üyesi ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu E. Semih Özkök tarafından Zonguldak Baro Başkanı Özel Eroğlu’na takdim edildi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi