Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, araba alırken şehit yakınlarına uygulanan ÖTV indiriminden gazilerinde faydalanmasını istediklerini söyledi.

İnşallah devlet ve millet olarak gazilerimizin yüzünü güldürürüz diyen Yorulmaz, “Güneydoğu Gazilerimizin bir iş hakkı vardı ikinci iş ile birlikte ÖTV uygulanmasını arzu ediyoruz ve bu konuda uğraş veriyoruz” dedi.

Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, açıklamasına şöyle devam etti: “Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı olarak geçtiğimiz hafta Ankara’ya gittim ve bir dizi toplantılara katıldım. Araba alırken ÖTV indirimi şehit yakınlarına uygulandı ama gazilerimize uygulanmamıştı. ÖTV indirimi bizlere nasıl uygulandıysa aynısının gazilerimize de uygulanması için istekte bulunduk. Bu konuda bir dosya sayın cumhurbaşkanımıza verdik, bir dosya İçişleri Bakanlığına verdik, bir dosyada Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’e verdik. Güneydoğu Gazilerimizin bir iş hakkı vardı ikinci iş ile birlikte ÖTV uygulanmasını arzu ediyoruz ve bu konuda uğraş veriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızdan şehit aileleri olarak bir randevu isteyeceğiz ve bu konuda görüşeceğiz. İnşallah olumlu cevaplar alırız diye düşünüyorum. İnşallah devlet ve millet olarak gazilerimizin yüzlerini güldürürüz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi