Türk Eğitim Sen Zonguldak Şube  başkanı Şahin Ören beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdür yardımcılığına atanan Erdal Yılmaz’ı ziyaret etti.

Türk Eğitim Sen başkanı Şahin Ören ziyarette yaptığı konuşmasında,"Bugün Eğitim Sen olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü yardımcılığına atanan üyemiz uzun yıllar idarecilik yapan değerli müdürümüz Erdal Yılmaz’a ziyarete geldik. Müdürümüz uzun yıllar devletine hizmet eden İl ve ilçede birincilikleri olan başarılı ve değerli bir kardeşimizdir. Yıllarca başarılara imza atmış bir idareci olarak artık adı kondu asil olarak atandı. Bundan sonra yapacağı çalışmalarda Türk eğitim Sen olarak yanında olacağız ve başarılar diliyoruz" dedi.

İl Milli Eğitim müdür yardımcısı Erdal Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türk eğitim Sen başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin ziyaretinden ziyadesiyle memnun oldum çok teşekkür ediyorum. Bakanlığımızın takdiriyle  vekaleten yürüttüğüm müdür yardımcılığı görevine asaleten atanmış oldum. Bu süreçte bize destek veren il başkanlarımıza ilçe başkanlarımıza İl Milli Eğitim müdürümüz Ali Tosun’a teşekkür ediyorum. Müdürümüzün  başkanlığında ve liderliğinde güzel çalışmalar yapacağımıza eğitim seviyesine daha iyi yerlere ve iyi  dereceye getireceğimize inanıyorum" diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi