Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Başkanlığına bağlı Türk Eğitim Sen Zonguldak Şubesi kuruluşunun 28. Yılını kutladı.

Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Şahin Ören, 28’inci kuruluş yıldönümünü pasta keserek kutladı.

Türk Eğitim Sen Zonguldak Şubesinin 8’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Şube Başkanı Şahin Ören, şöyle dedi:

 “18 Haziran 1992 onurlu bir mücadelenin Türk memur sendikacılığının yüz akı bir teşkilatın ilkeli kararlı mücadeleci sendikacılık sendikacılıkta önem önemli bir tarihtir. Bir yıldız gibi parlayan, bir güneş gibi etrafına aydınlatan ışıl ışıl bir markadır. Bu markada Atatürk ve gösterdiği hedefler var. Andımız var, İstiklal Marşı'mız var. Bayrağımız, Türkçemiz var. Bağımsız ilkeli kararlı ve mücadeleci bir sendikacılık anlayışı var. Bu marka umutlu geleceğinin tek adresidir. 28 kuruluş yıldönümümüz kutlu olsun bu kutlu yolda bizimle beraber yürüyen vatansever ilçe temsilcilerimize işyeri temsilcilerimize kadın komisyonlarımıza ve değerli üyelerimize şükranlarımızı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bu mücadele sırasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum Sakat kalanlara ve hastalara acil şifalar diliyorum”

Ören daha sonra beraberinde yönetim kurulu üyesi ile birlikte sendikanın 28’nci kuruluş yıldönümünü pasta keserek kutladı. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi