İstanbul’da kurduğu ORCEBE Startonight firması sahibi iş adamı Orkun Türedi, koronavirüs ve covit-19 salgını nedeni ile Zonguldak ve ilçelerinde sahada çalışan gazetecilere maske ve dezenfekte gönderdi.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ve covit-19 salgını nedeni ile Zonguldak’ta sahada haber çalışması yapan ve gazetecilerin virüse yakalanmaması için sosyal mesafe kapsamında ORCEBE Startonight firması sahibi iş adamı Orkun Türedi, maske ve dezenfektan gönderdi.

Sahada çalışan gazetecilere maske gönderen Startonight firması sahibi iş adamı Orkun Türedi; "Gazeteci arkadaşlarımız olaya gidiyorlar veya habere gidiyorlar, sağlık görevlileri gibi gazeteci arkadaşlarımızda insanlar ile temas halinde  gezdiklerinde, ofislerinde, zorunlu olarak dışarı gittiklerinde bu maskelerini takmaları için arkadaşlarımıza maske taktim ettik. Bir Zonguldaklı olarak gazeteci arkadaşlarımızın korunması açısından bir adım atmış olduk. Buradan da tavsiyemiz mümkün oldukça öncelikle kendi sağlıkları ve aileleri için olay ve kalabalıkların biraz dışında kalarak çalışmalarını istiyoruz. Zorunlu olmadıkça çıkmamalarını ve evlerinde kalmalarını tavsiye ediyoruz. Sağlıklı bir Türkiye’ye ulaşacağız inşallah. Bölgemizin haberlerini gurbetteki Zonguldak’lılara ulaştıran tüm gazeteci arkadaşlara sağlıklı yaşam diliyorum" dedi.

Maskeleri teslim alan gazeteciler Startonight firması sahibi iş adamı Orkun Türedi, teşekkür ettiler.(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi