Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak İl Müftüsü Aşır Durgun’u makamında ziyaret etti.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Zonguldak İl Müftülüğü görevine atanan Müftü Aşır Durgun’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Zonguldak İl Müftüsüne yeni görevinde başarılar dileyen Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak halkına yeni tip coronavirüs ile mücadele konusunda uyarılarda bulunarak şunları söyledi: “Zonguldaklı hemşerilerimizi yeni tip coronavirüs konusunda bir kez daha uyarmak istiyoruz. Koronavirüs salgını bitti diye düşünmeyelim. Maske takmaya, sosyal mesafeye ve hijyen konularına dikkat edelim. Türkiye ve Zonguldak olarak bir sıkıntı yaşadık. Bu konuyu cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, sağlık bakanlığımız ve sağlık çalışanlarımızın büyük gayretleriyle beraber iyi bir yere getirdik. Dünyaya örnek olan bir çalışma yapıldı. Ama bu saatten sonra bizlere çok büyük görevler düşüyor. Biraz daha dikkatli olalım çünkü 2. dalgadan bahsediliyor ve ilimizde de bazı şeyler olmaya başlamış gibi gözüküyor. Bu nedenle lütfen tüm Zonguldaklı hemşerilerimiz biraz daha dikkatli olsunlar.”

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Zonguldak İl Müftüsü Aşır Durgun, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın bizlere tevdi etmiş olduğu görevi en güzel şekilde, herhangi bir ayrım gözetmeksizin yerine getirmeye çalışacağız” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi