Zonguldak’ın Terakki Mahallesi Gümüşhane sokakta bulunan ikametlerinde mumdan çıkan yangın sonucu hayatını kaybeden Temel-Naciye Çelik çifti son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki gün Temel-Naciye Çelik çifti sabah namazına kalktıkları sırada kuvvetli rüzgar nedeniyle elektriklerin kesilmesi sebebiyle mum yaktılar. Namazlarını kıldıktan sonra yatan Çelik çifti yanan mumun çekyatın üzerine devrilesi üzerine çıkan dumandan zehirlenerek hayatlarını kaybettiler.

Komşuları tarafından çok sevilip sayıldığı öğrenilen 5 çocuk sahibi Temel-Naciye Çelik çiftinin cenaze namazı Acılık Hazreti Ali Camiinde kılındı. Bu sırada çocukları anne ve babasının tabutu başında taziyeleri kabul etti. Ardından bir yastığa 60 yıl acısıyla tatlısıyla baş koyan Temel-Naciye Çelik çifti Zonguldak Belediyesi Kırat Mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Çelik çiftinin cenaze namazına; Zonguldak Belediye Başkan vekili Sinan Toprak, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetimi, Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, Zonguldak Marangozlar Mobilyacılar ve İnşaatçılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu, bazı okul müdürleri ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Şafak Gazetesi olarak Temel-Naciye Çelik çiftine Allah’tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi