Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen’in genişletilmiş başkanlar ve temsilciler toplantısı 21-24 Şubat tarihleri arasında Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde yapılacak.

Sendikalarının genişletilmiş başkanlar ve temsilciler toplantısına Zonguldak’taki tüm hastanelerde görevli 23 kişilik temsilci ile katılacaklarını belirten Zonguldak Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kara:

“Toplantıya Sayın bakanımız Fahrettin Koca’nın katılma olasılığı yüksektir. Toplantının amacı, sağlık çalışanlarımızın yaşamış olduğu maddi kayıplar, şiddet ve çalışma koşullarının ağırlığı gibi konular üzerinde görüşülecektir. Zonguldak olarak bizler de ilimizdeki sağlık çalışanlarının yaşamış olduğu maddi sıkıntılar, şiddet, çalışma koşullarının ağırlığı bunun gibi konuları Genel merkezimiz ve Bakanlık düzeyinde görüşülerek, konu hakkında yardımlarını talep edeceğiz. İnşallah bu görüşmemizde sağlık çalışanlarımızın maddi kayıpları,  çalışma koşulları, yaşamış oldukları şiddet ve işyerlerindeki stresin bu konu ile ilgili görüşülerek çözülmesi noktasında inşallah bütün çalışanlarımıza toplantının hayırlı olmasını cenabı-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Zonguldak olarak 23 kişi ile gideceğiz, bu arkadaşlarımızın her biri bütün hastanelerimizden birer kişi almak üzere konuyu orada bilgi akışını öğrenerek, hastanelerimizdeki çalışanlarımıza aktarılması noktasında böyle bir girişimde bulunduk” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi