Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın anma ve anlama amacıyla gerçekleştirilecek olan programlarının belli olduğu açıklandı. Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol yaptığı açıklamada, “Bu yıl düzenlenecek olan etkinliklerimize 20 Şubat Perşembe günü Merkez Ulu Camimizde Kur’an-ı Kerim , Mevlid-i Şerif ve Hatim Duası ile başlanılacak  olup tüm Zonguldak’lı Hanımefendi  ve Beyefendi kardeşlerimizi davet ediyoruz . 

Saadet Partisi'nden yapılan açıklamada Milli Görüş hareketinin 50. yılında gerçekleştirilecek olan Erbakan Haftası 2020 Anma ve Anlama Programlarının temasının ne olduğu belirtildi. Yapılan açıklamaya göre bu yıl ki tema “Üretim, Kalkınma, Adil Paylaşım” olarak belirlendi.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol yaptığı açıklamada, “Bu yıl düzenlenecek olan etkinliklerimize 20 Şubat Perşembe günü Merkez Ulu Camimizde Kur’an-ı Kerim , Mevlid-i Şerif ve Hatim Duası ile başlanılacak  olup tüm Zonguldak’lı Hanımefendi  ve Beyefendi kardeşlerimizi davet ediyoruz .  Bu minvalde İl Merkezimizde ve tüm İlçelerimizde düzenlenecek tüm faaliyetler ile ilgili tekraren açıklama ve bildirim yapılacaktır . Şimdiden katılımlarınız ve destekleriniz için teşekkürlerimizi arz ediyoruz”  dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi