Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından Zonguldak’ta caddeler ve sokaklar boş kaldı.

Zonguldak’ta gece 24.00 itibariyle başlayan ve 2 gün sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla cadde ve sokaklar boşaldı. Koronavirüs nedeniyle başlayan kısıtlama kapsamında cadde ve sokaklarda görevliler haricinde kimse bulunmuyor.

Zonguldak Valiliği, Belediye Başkanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün günlerdir ‘mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın’ çağrısına uyulmaması nedeniyle 30 Büyükşehirde olduğu gibi Zonguldak’ta da sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Bu kapsamda cadde, sokaklar ve mahallelerde insanlar getirilen kısıtlamaya riayet ederek evlerinde kaldılar. Issız kalan cadde ve sokaklar gazeteciler tarafından çekilen fotoğraflarla haberleştirilirken emniyet mensupları tarafından da drone ile görüntülendi. Şehir merkezinde trafiğe çıkan araç sayısında oldukça azalma olduğu görüldü. Polis ekipleri, cadde ve sokaklar ile yollarda denetim yaparak sürücülerin ve yolcuların izin belgelerini kontrol ederek yasağı ihlal edenler hakkında işlem yaptı. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi