Zonguldak valiliği tarafından Kurban Bayramının birinci günü Polisevinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Pandemi kuralları gereği sosyal mesafenin korunduğu Polisevindeki bayramlaşma programına Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başta olmak üzere siyasiler başta olmak üzere, daire müdürleri siyasiler katıldı.

Bayramlaşma programında, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi başkanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı, Zonguldak Belediye Başkan vekili Sinan Toprak, İl Jandarma Alay Komutanı Gönen Süslü, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, CHP Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz, İl Emniyet müdürü Ahmet Metin Turanlı, BEÜ rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, CHP İl Başkanı Murat Pulat, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, bazı belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, daire müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yer aldı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, “Pandemi dolayısı ile bu yıl bayramlar buruk kutlanıyor. Bizlerde bu kurala kurala riayet etmek istiyoruz. Çok az sayıda sembolik bir şekilde bayramlaşmayı yapıyoruz. Pandeminin başlangıcında Zonguldak sıkıntılı günler yaşadı. Ben geldikten sonra vaka sayılarında düşüş yaşandı. Ancak il dışından gelen misafirlerimizin nedeniyle yeniden bir hareketlenme oldu. Bu nedenle kurallara uymamız gerekiyor. Sevdiklerimizle bile belirli bir şekilde bayramlaşalım. Bayramlar hareketli olduğumuz günlerdir bu nedenle trafik kurallarına da uyalım. Tekrar tüm hemşerilerimizin bayramını kutluyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi