Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri sokakta vatandaşları bizzat sokağa çıkmamaları konusunda uyardı.

Ülkemizde corona virüsü salgınının daha fazla yayılmaması ve can kayıplarının azalması için olağanüstü tedbirler alınıyor. Bu kapsamda 65 yaş ve üstü vatandaşın sokağa çıkmaları yasaklanmıştı. Ancak sadece 65 yaş ve üstü vatandaşların değil işi olmayan tüm vatandaşların sokağa çıkmamaları konusunda sık sık uyarılarda bulunuluyor.

Zonguldak’ta polis ekipleri kent merkezinde geçerek sokaktaki vatandaşları tek tek uyardılar. Vatandaşlara kimlik soran polis ekipleri banka önünde kuyrukta bekleyen vatandaşları da sosyal mesafe konusunda uyarmayı da ihmal etmediler.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri, Emekliler parkı başta olmak üzere, sahil kesimi, caddelerdeki vatandaşları uyardılar.

Konu ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı da yaptığı paylaşımda, “Zorunluluk yoksa, sokakta yokuz. Anlamsız gereksiz diyaloglarda hiç yokuz. Lütfen’i geçtik. Tartışmıyoruz uyarılara mutlak bir şekilde artık uyuyoruz. Şehir merkezinde hiçbir araç kamusal görevliler hariç 15 dakikadan fazla park halinde olmayacak. Sokakta en kısa sürede hayati olan işimizi göreceğiz. Evimizde sağlıklı günleri bekleyeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi