Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Barış Pınarı Harekatına destek çığ gibi büyüyor.

Zonguldak’ta Türkiye Taşkömürü Kurumu  Üzülmez Müessese Müdürlüğüne  bağlı maden ocağında çalışan işçiler, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla  başlatılan Barış Pınarı Harekatına destek verdiler.

Sabah 08.00-16.00 vardiyasında TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğünde  çalışacak madenciler tarafından harekatın başarıya ulaşması için dua edildi, Kur’an-ı Kerim okutuldu.

Yapılan Kur’an-ı Kerim etkinliğine,  TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, genel müdür yardımcıları, maden işçileri ile birlikte Genel Maden İşçileri Sendikası yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu yaptığı konuşmada,  "Arkadaşlarımız, Suriye'de vatan topraklarının istikbali ve ülkemizin geleceği için vatan hainlerini temizleme operasyonunda başarıya ulaşması, Mehmetçik'in ayağına taş değmemesi için dua programı düzenlediler. Madencilerimize teşekkür ediyoruz. Bizler de askerimiz için buradan dua ediyoruz. Rabbim inşallah Türk ordusunu muzaffer eyler. Ülkemizi bölmek isteyen, içerideki hainlerle iş birliği yapan tüm insanlık ve İslam düşmanlarını karşı Allah ordumuzu muzaffer eylesin” dedi.

Yapılan konuşmalar ve okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından işçilere ikramlarda bulunuldu.ŞABAN YILMAZ-ZONGULDAK

Editör: Haber Merkezi