Zonguldak Maden Mühendisleri Odası tarafından 4 Aralık Dünya Madenciler günü etkinlikleri kapsamında  geleneksel gece düzenlendi.

Maden Mühendisleri Derneğinde düzenlenen geceye, Maden Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Kaymakçı yönetim kurulu üyeleri, kurum çalışanları, kamu kurumunda çalışan meslektaşlarımız, özel sektörde çalışan kurumları, öğrenciler ile GMİS yönetim kurulu ve şube yönetimleri, CHP İl Başkanı Hakkı Güney,   Zonguldak Demokrasi Platformu üyeleri ile birçok misafir katıldı.

Oda Başkanı Erdoğan Kaymakçı, düzenlenen gecede yaptığı konuşmada, “Bugün 4 Mart Dünya Madenciler Günü nedeniyle bir yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz geceyi gerçekleştiriyoruz.

Bu mesleğin inceliklerini size anlatmaya gerek yok. Kömür üretiminin yapıldığı bölgelerde ekonomi sosyal ve kültürel değişikliklere etki eden bir meslek, Bu meslek mensuplarının zor bir yaşamı var. Ben tüm meslektaşlarımıza kazasız belasız bir iş yaşamı diliyorum” dedi.

Zonguldak Maden Mühendisleri Odası tarafından 4 Mart Dünya Madenciler günü nedeniyle düzenlenen gecede, mesleğinde 40 ve 50 yılını dolduranlara, madenci feneri ile Devrek Bastonu ve belgeleri takdim edildi.

Düzenlenen geceye katılanlar, daha sonra müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi