Zonguldak’ın köklü kuruluşlarından Latifoğlu Taşfırın Ekmeği Unlu Mamulleri işletmesi yenilenen yüzüyle müşterilerinin hizmetinde.

Latifoğlu Taşfırın Ekmeği Unlu Mamulleri işletmecisi Osman Cora, 13 Mart Cuma günü saat 14.30’da Zonguldak Şehit Aileleri Derneği binası altında bulunan yeni şubelerinin açılışına tüm Zonguldak halkını davet etti.

Kaliteden ödün vermeden bütün imkanlarımızı kullanarak vatandaşlarımıza uygun fiyata ekmek satıyoruz diyen Latifoğlu Taşfırın Ekmeği Unlu Mamulleri işletmecisi Osman Cora, şunları söyledi:

“Ekmek üretimi işine ilk olarak 1995 senesinde çırak olarak başladım tezgahtar olarak devam ettim ardından Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde kendi ekmek fırınımı açtım. Kozlu’da Halk Ekmek markasıyla uzun yıllar hizmet verdim ardından Zonguldak Merkezde ikinci şubemi Latifoğlu Ekmek fırınını adı altında açtım. Latifoğlu Ekmek olarak 10 sene Asma durakları yanında işletmecilik yaptım şuanda ise Zonguldak Şehit Aileleri Derneği binasında yenilenen yüzümüzle müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Latifoğlu Ekmek Fırını olarak amacımız hijyenik ortamda müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmak ve müşterilerimizin memnuniyetini kazanmaktır. Kozlu’da Halk Ekmek ve Latifoğlu Taşfırın Ekmeği Unlu Mamulleri işletmeleri olarak 34 kişiye istihdam sağlıyoruz. Birbirinden değerli çalışma arkadaşlarımızla birlikte halkımıza hizmet ediyoruz. Sektörümüzün birçok sıkıntısı var ama biz bu sıkıntılarımızı müşterilerimize yansıtmıyoruz. Kaliteden ödün vermeden bütün imkanlarımızı kullanarak vatandaşlarımıza uygun fiyata ekmek satıyoruz. Tüm Zonguldak halkını 13 Mart Cuma günü saat 14.30’da Zonguldak Şehit Aileleri Derneği binası altında bulunan yeni şubemizin açılışına davet ediyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi